В последно време изключително много популярни българки оперираха носовете

...
  В последно време изключително много популярни българки оперираха носовете
Коментари Харесай

Мода: И Дара искала да си прави ринопластика, но днес иска да каже нещо на всички момичета

 

В последно време извънредно доста известни българки оперираха носовете си. Най-голям звук се подвигна към поп-фолк певицата Камелия, само че с корекции се похвали и Лидия, а с проекти за корекции - адреналинката Яна.

  Виж още: Силвия Петкова вае супер тяло за 21 дни! Каза завършек на " лежането и яденето на дупелепки "  

Е, за малко измежду този лист от известни българи е могла да бъде и певицата Дара. Пред " България Днес " тя споделя, че мисълта да има по-малък нос я привлякла. " В обществените мрежи филтрите, които може да ползваш за фотоси, толкоз те трансформират, че ставаш привързан. Аз също се подведох и започнах да си мисля какъв брой хубаво би било да си направя носа по-малък. Трябваше да проведа един сериозен диалог със себе си, който звучеше по този начин. " Трябва да си смалиш носа! ", а другото ми Аз споделяше: " Не, не би трябвало, носът ти е супер! ", споделя тя.

В последна сметка това не се случило, а трезвите мисли взели превес. Именно по тази причина тя приканва и всички останали девойки да помнят постоянно, че са най-хубавата версия на себе си и би трябвало да се харесват.

Виж още: Марина Войкова радва със фотоси от нейното фамилно премеждие на Малдивите

Впрочем появи се информация, че колежката на Дара, Гери-Никол също е оперирала носа си. За това заподозряха почитателите на певицата в обществените мрежи, само че публична информация от певицата към този момент няма. Ако има смяна, тя в действителност би трябвало да е минимална, тъй като безапелационни доказателства в тази посока към момента няма.

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР